Sagatavosim Tev un Taviem mīļajiem gardu maltīti Lapsas gaumē!
Gaļas ēdieni:
Ribiņas BBQ marinādē, svaigas vakumā 1kg;
Marinēta cāļa krūtiņa jogurtā, zaļumos, svaigas vakumā 720g;
Foreles fileja citrusa marinādē ar sviestu, svaiga vakumā 520g;
Liellopa gaļas boloņas mērce ar parmezāna sieru;
Piedevas 500-700g:
Dārzeņi garšaugu marinādē, olīveļļā, vakumā;
Garšaugu kartupelīši ar sviestu, vakumā;
Beluga lēcas ar sviestu, vakumā;
Spageti pasta;
Zupas:
Krēmzupa tomātu;
Buljonzupa vistas;
Salāti un uzkodas:
Burkānu salāti ar sēkliņām;
Rasols;
Vistu aknu pastēte ar ķirbju sēklu maizīti;
Cēzara salāti ar bekonu;
Našķi:
Braunijs ar mandeļu miltiem un ķiršiem;
Burkānu kūka ar brūklenēm;
Austiņas;
Bezglutēna ogu krēma deserts.